Sider

torsdag den 18. november 2010

Tid til julemarked

Uden ønske om at lyde som en gammel, ridset plade, så synes jeg altså at det er for tidligt at tænke på jul - men når det er sagt, så er det faktisk tre måneder siden, at jeg tilmeldte mig til Silverferns første julemarked! Invitationen landede i min indboks en varm sommerdag, og blev i første omgang arkiveret under 'lad os se på det senere...' - men arrangørerne, De Kreative Tøser, var da heldigvis fornuftige nok til at sende en reminder i august.

Jeg mødte De Kreative Tøser første gang i forbindelse med Grønnegademarkedet i juni, og da det var et rigtigt godt og hyggeligt arrangement, var jeg egentlig ikke i tvivl om, at jeg også skulle deltage i deres julemarked - på trods af at det ligger i Billund! Ikke et ondt ord om Billund - bortset fra at det altså ligger et godt stykke væk!

Som I nok kan forestille jer, har de sidste uger været travle. Jeg nåede ret hurtigt frem til, at julemarked for mig ikke betyder, at det er juleting, der skal sælges - det har jeg simpelthen ikke været nok i julehumør til - men jeg har haft travlt med at sy en ordentlig bunke at de populære Hotties - varmepuderne, der lige kommer i mikroovnen og så ellers kurerer ømme skuldre og kolde tæer!

I tæppeafdelingen har jeg haft travlt med et par nye babytæpper i de fedeste farver: Turkis og brun til drengene og lyserød og brun til pigerne - og så et par lækre puder til, der matcher.

Der er også en hel masse andre lækre ting - patchworkbolde, skåle, lommeletter, puder og alle tæpperne - og om ikke, der også sniger sig et par julehjerter med alligevel....
Kom og vær med, det er altid sjovest, når der er mange mennesker!
Det sker: Søndag den 21. november fra kl. 11 - 16 i Billund Centret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar