Sider

onsdag den 22. september 2010

Fingerbolde til babyer

En af ulemperne ved at sy på maskine er, at det kan være lidt svært at følge med i en film på fjernsynet på samme tid, og helt galt går det, når fjernsyn og symaskine ikke befinder sig i samme rum. Det er heller ikke let at tage sytøjet  - og maskinen - med i syklubben. Så må maskinen overgive sig til nålen og de gode gamle symetoder.

Vi er tre veninder, der har kendt hinanden side den allertidligste barndom og er en del af hinandens barndomsminder. Vi mødes hver anden uge og påstår at vi har en sy/strikkeklub, men ind i mellem er det bare en god undskyldning for at mødes og snakke. Jeg forsøger dog at være aktiv de fleste gange... uden maskinen.


Fingerbold
Mit seneste projekt var en af de såkaldte fingerbolde til babyer - altså en blød bold, som små fingre kan holde fast i, og som man ikke kan slå sig på. Bolden syes over papstykker som patchwork, og er et af de få projekter, hvor man ikke kan gøre det lettere på maskinen - det er simpelthen for besværligt! Det mest besværlige ved at sy den, er da også at få stoffet på pappet. Egentlig skal det ries på, men jeg hører til de dovne på den front, så jeg sætter det på med tape - og det virker! Der bliver syet 12 sjove bløde trekanter, der så syes sammen - det ser besværligt ud, men det er faktisk ikke så slemt - og så ender man med at sidde med den sødeste babybold! Jeg må hellere se at få lavet nogle flere papstykker, så jeg er klar til næste syaften :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar