Sider

lørdag den 20. november 2010

Så må jeg vist være klar...

Så er bilen næsten pakket med puder og tæpper og julehjerter - jep, jeg endte alligevel med at få syet et par julehjerter, sådan bare for at vise, at det altså ER et julemarked jeg er på vej til. Det hjalp i øvrigt gevaldigt på julestemningen, da jeg satte julemusik på, lod juleteen dufte i hele huset og tændte op i brændeovnen.


Har siddet og 'fyldt' en stak lommeletter med papirslommetørklæder, så der nu næsten er nok til alle de kolde næser i Billund og omegn :-)

Som noget nyt har jeg desuden et kasse med patchworkstof - de såkaldte 'fat quarters'- med til salg. Jeg er flere gange blevet spurgt, når jeg har været ude, om jeg også har stof til salg. Jeg ved jo godt selv, at det frister gevaldigt at se et nyt mønster eller et stykke stof, der lige passer til projektet derhjemme, så nu har jeg været hjemme i gemmerne: Sidste gang jeg var i USA slæbte jeg mig en pukkel til - de har bare så mange fantastiske patchworkstoffer til rigtig rimelige priser - og det er jo ikke dem allesammen jeg ligefrem TRÆNGER til, så hvis andre kan få glæde af dem, er det helt ok med mig. Ellers må jeg jo en tur mere derover...
Send en besked, hvis der er et stykke stof, der frister!

Mine to seneste tæpper i brune farver er blevet færdige og har nu også matchende puder:


Håber vi ses i morgen i Billund Centret kl 11-16.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar