Sider

lørdag den 20. november 2010

Så må jeg vist være klar...

Så er bilen næsten pakket med puder og tæpper og julehjerter - jep, jeg endte alligevel med at få syet et par julehjerter, sådan bare for at vise, at det altså ER et julemarked jeg er på vej til. Det hjalp i øvrigt gevaldigt på julestemningen, da jeg satte julemusik på, lod juleteen dufte i hele huset og tændte op i brændeovnen.


Har siddet og 'fyldt' en stak lommeletter med papirslommetørklæder, så der nu næsten er nok til alle de kolde næser i Billund og omegn :-)

Som noget nyt har jeg desuden et kasse med patchworkstof - de såkaldte 'fat quarters'- med til salg. Jeg er flere gange blevet spurgt, når jeg har været ude, om jeg også har stof til salg. Jeg ved jo godt selv, at det frister gevaldigt at se et nyt mønster eller et stykke stof, der lige passer til projektet derhjemme, så nu har jeg været hjemme i gemmerne: Sidste gang jeg var i USA slæbte jeg mig en pukkel til - de har bare så mange fantastiske patchworkstoffer til rigtig rimelige priser - og det er jo ikke dem allesammen jeg ligefrem TRÆNGER til, så hvis andre kan få glæde af dem, er det helt ok med mig. Ellers må jeg jo en tur mere derover...
Send en besked, hvis der er et stykke stof, der frister!

Mine to seneste tæpper i brune farver er blevet færdige og har nu også matchende puder:


Håber vi ses i morgen i Billund Centret kl 11-16.

torsdag den 18. november 2010

Tid til julemarked

Uden ønske om at lyde som en gammel, ridset plade, så synes jeg altså at det er for tidligt at tænke på jul - men når det er sagt, så er det faktisk tre måneder siden, at jeg tilmeldte mig til Silverferns første julemarked! Invitationen landede i min indboks en varm sommerdag, og blev i første omgang arkiveret under 'lad os se på det senere...' - men arrangørerne, De Kreative Tøser, var da heldigvis fornuftige nok til at sende en reminder i august.

Jeg mødte De Kreative Tøser første gang i forbindelse med Grønnegademarkedet i juni, og da det var et rigtigt godt og hyggeligt arrangement, var jeg egentlig ikke i tvivl om, at jeg også skulle deltage i deres julemarked - på trods af at det ligger i Billund! Ikke et ondt ord om Billund - bortset fra at det altså ligger et godt stykke væk!

Som I nok kan forestille jer, har de sidste uger været travle. Jeg nåede ret hurtigt frem til, at julemarked for mig ikke betyder, at det er juleting, der skal sælges - det har jeg simpelthen ikke været nok i julehumør til - men jeg har haft travlt med at sy en ordentlig bunke at de populære Hotties - varmepuderne, der lige kommer i mikroovnen og så ellers kurerer ømme skuldre og kolde tæer!

I tæppeafdelingen har jeg haft travlt med et par nye babytæpper i de fedeste farver: Turkis og brun til drengene og lyserød og brun til pigerne - og så et par lækre puder til, der matcher.

Der er også en hel masse andre lækre ting - patchworkbolde, skåle, lommeletter, puder og alle tæpperne - og om ikke, der også sniger sig et par julehjerter med alligevel....
Kom og vær med, det er altid sjovest, når der er mange mennesker!
Det sker: Søndag den 21. november fra kl. 11 - 16 i Billund Centret.