Sider

søndag den 27. januar 2013

20 ternede på stribe

Kort før jul fik jeg en forespørgsel på 20 dækkeservietter i voksdug - tern på den ene side og ensfarvet med præget mønster på den anden - om det var muligt? Og så i rødt...?
 
 
 
 
Jep - det lød som et hyggeligt projekt - specielt fordi jeg dels ELSKER rødt - dels ikke behøvede at levere før i januar!
Problemet var bare, at da jeg endelig havde mulighed for at komme til Stof og Stil og købe stoffet, var de løbet tør for det røde. Øv altså!
 
 
Heldigvis var kunden fleksibel, og vupti - nu ligger der 20 orange dækkeservietter og venter på at blive pakket og sendt af sted til København.

 


fredag den 18. januar 2013

Fyldte hylder

Så er hylderne fyldt med Hottier - de populære hvedeposer, der efter en tur i mikroovnen er gode mod kolde tæer, ømme skuldre eller til opvarmning af barnevognen.





De kan alle bestille via www.silverfern.dk

mandag den 14. januar 2013

Slut med kolde tæer eller ømme skuldre

Så er kommet gang i maskinen igen, og denne gang er det en række af mine populære Hotties, der kom igennem produktionslinien. Disse hvedeposer skal blot en tur i mikroovnen, inden de kan varme fodenden af sengen, eller hjælpe på ømme skuldre, ondt i maven eller andre af vinterens kvaler. De kan købes i min amiobutik og kommer i mange mønstre og farver. Her er det Spiderman, der hjælper med at holde varmen.